Ei tiedetty tosiasioita valtion lääketieteellisestä – PA: n ulkoministeriö

Ei tiedetty tosiasioita valtion lääketieteellisestä – PA: n ulkoministeriö

SisällysluetteloPuolueeton näkemys vinkistä diabeteksen lääkityksen poistamiseksi – Macomb Medical ClinicParas opas lääkityshallinnon viiteen oikeuteen – IHI

Kirjoita tarkalleen, kuinka paljon käytät ja kun käytät jokaista lääkettä ja varmistat, että sinulla on kaikenlaisia ​​ruokavaliolisäaineita (vitamiineja, mineraaleja tai luonnollisia yrttejä), jotka otat. Ota luettelo mukaasi aina kun siirryt lääketieteelliseen tapaamiseen. Saatat myös haluta tehdä kopion, jota tarjotaan perheenjäsenelle tai kaverille, jos sinulla on kliininen hätätilanne.

Pidä lääkesi paketissa tai säiliössä, se oli saatavilla, joten sinulla on kaikki tiedot tunnisteesta. Ota huomioon pillereidesi sävy ja muoto. Jos ne näyttävät erilaisilta, kun saat täyttöä, pyydä apteekista vahvistamaan, että sinulla on oikea lääke.

Noudata näitä vinkkejä: Soita Toksiinin ohjauskeskukseen (1-800-222-1222) mahdollisimman pian, jos lapsi tai toinen henkilö käyttää vahingossa lääkettäsi lääkettäsi. Verkkosisältö päivitti viimeksi tämän tiedon lääkkeiden turvallisesta hyödyntämisestä, joka on mukautettu elintarvikkeiden ja lääkityksen hallinnon materiaaleista ja myös terveydenhuollon tutkimuksen ja korkealaatuisen yritys. Jigna Patel, lääkitysosaston yksityiskohdat, viestinnän toimisto, cderfood ja huumeiden hoito.

Lääkkeiden tarkoituksena on auttaa meitä elämään pidempään ja terveellisempiä, mutta lääkkeiden ottaminen Väärien keinojen tai tiettyjen lääkkeiden sekoittaminen sekä lisäravinteet voivat olla vaarallisia. Vanhemmilla aikuisilla on usein lukuisia kliinisiä ongelmia, samoin kuin saattaa viedä monia lääkkeitä, mikä asettaa ne ylimääräiseen vaaraan epäsuotuisat haittavaikutukset. Jatka lukemista saadaksesi selville tarkalleen, kuinka turvallisesti ottaa ja pitää silmällä kaikkia lääkkeitäsi.

Lääkkeet voidaan hankkia reseptillä tai tiskillä (OTC). Reseptilääkkeet ovat lääkkeitä, jotka lisää vinkkejä täältä voit saada vain lääkärin tilauksella; Esimerkiksi pillereitä kolesterolisi tai astman inhalaattorin vähentämiseksi. OTC -lääkkeet voidaan hankkia ilman reseptiä; Esimerkiksi kipulääkkeet tai silmätippoja voitelua.

Valtion lääketieteellisen hallituksen pääperiaatteet – PA: n ulkoministeriö

Sen sijaan näiden tuotteiden on tarkoitus pitää tai parantaa hyvinvointia, samoin kuin ne saattavat auttaa sinua täyttämään päivittäiset vaatimuksesi tärkeistä ravintoaineista. Kalsium ja D -vitamiini voivat auttaa rakentamaan vahvoja luita. Lisätietoja lisäravinteiden ottamisesta turvallisesti NIA: n lyhyessä artikkelissa, ravintolisissä vanhemmille aikuisille.

Sinun ei pitäisi ottaa kipulääkkeitä, jos otat varfariinia sydänongelmiin. Jos haluat estää mahdollisesti vakavia terveysongelmia, puhu lääkärisi kanssa kaikista käyttämiistäsi lääkkeistä, mukaan lukien useiden muiden lääketieteen ammattilaisten suosittelemat lääkkeet ja myös kaikenlaiset OTC -lääkkeet, vitamiinit, lisäravinteet ja kasviperäiset hoidot. Viittaa jokaiseen pieneen asiaan, myös niitä, joita käytät satunnaisesti.

Tarkista kaikenlaisia ​​allergioita tai ongelmia, jotka olet todella kokenut muiden lääkkeiden kanssa. Ne voivat koostua murtumista, hengitysvaikeuksista, ruoansulatushäiriöistä, huimauksesta tai mielentilan muutoksista. Varmista, että lääkärillesi ja farmakologillasi on päivitetty luettelo allergisista reaktioistasi, jotta ne eivät anna sinulle lääkettä, joka sisältää jotain, joka saattaa luoda allergian.

Upouuden lääkkeen sekoittaminen lääkkeisiin tai lisäravinteisiin, joita tällä hetkellä käytät, saattaa laukaista ei-toivottuja ja joskus vakavia ongelmia. Esimerkiksi sekoittamalla huumeita, jotka autat nukkumaan (rauhoittava) sekä allergioiden (antihistamiini) käyttämäsi lääkitys voi vähentää reaktioitasi ja tehdä auto- tai käyttölaitteiden ajamisesta vaarallisia.

Donnez nous votre avis !

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *